Palane electrice scripete zilnic inspecţia şi întreţinerea precauţii

- Jul 27, 2018 -


2b80d2695b54cdd6659c8da970f34820.jpg


Palane electrice ridică obiecte prin curele compus din roţi de transmisie, cabluri şi cârlige. Prin urmare, inspecţia şi întreţinerea de scripetele poate consolidat la următoarele aspecte pentru a preveni accidentele.

 

1. în timpul de întreţinere de rutină, este important să se verifice dacă există un crack în scripetele. De asemenea, poate fi observat printr-o lupă. Dacă este găsit un crack, acesta ar trebui să fie eliminate imediat. Este interzis să continue utilizarea crack sudare.

2. Verificaţi dacă există frecare severă între şanţul roata de scripete si cabluri de tractiune, şi nu există nici o lature de cabluri.

3. verifica nivelul de uzură de scripete. În cazul în care depăşeşte intervalul de uzură permisă de proiectare, aceasta ar trebui să fie eliminate imediat. Înlocuiţi scripetele noi pentru a asigura exploatarea în siguranță.

4. Verificaţi dacă puntea scripete este conectat ferm, dacă rotaţia scripete este flexibil, şi dacă nu există zgomot anormal. Acesta ar trebui stabilită o dată o lună şi roata de transmisie ar trebui să fie lubrifiate pentru a asigura o stare bună de lucru.