GB / T 28264-2017 Mașini de ridicare a sistemelor de management al monitorizării de monitorizare a fost prezentată în Dalian

- Jul 21, 2018 -

A doua întâlnire de publicitate a GB / T 28264-2017 "sistem de monitorizare și management al siguranței macaralei" a avut loc la Dalian, sponsorizat de Comitetul tehnic național pentru standardizarea echipamentelor de ridicare.


Întâlnirea a fost prezidată de secretarul general Zhao Chunhui de la Comitetul tehnic național pentru standardizarea macaralelor pentru mașini. Dean Gao Shunde de la Universitatea de Tehnologie din Dalian a ținut un discurs binevenit în cadrul reuniunii. Yue Wenyu, director general adjunct al Beijing Crane Transport Machinery Design și Institutul de Cercetări Co, Ltd. și Yuan Fangding, inginer de conducere al National de ridicare și transport de mașini de supraveghere a calității mașinii și de inspecție, au participat la prezentare. Directorul general adjunct Gao Weimin de la Micro Technology Co., Ltd. a prezentat exemplele de aplicare și experiența sistemului de monitorizare și management al siguranței pentru instalațiile de macarale mari.

Ședința de publicitate a sistemului de monitorizare și gestionare a siguranței pentru mașini de ridicat

GB / T 286264-2017 "Sistemul de monitorizare și management al siguranței ridicării macaralelor" este responsabil de proiectanți. Asistent director general al Beijing Crane Transport Machinery Design și Institutul de Cercetare Co, Ltd. Yue Wenzhao a luat etapa pentru a elabora cu privire la diferența dintre cerințele standard și standardele noi și vechi.

Yuan Fang Ding inginer senior al supravegherii naționale a calității și Centrul de inspecție pentru mașini de ridicare și transport introduce problemele care necesită atenție în sistemul de monitorizare și management al siguranței de tip de testare.

Inginer inginer de supraveghere a calității la nivel național și Centrul de inspecție pentru mașini de ridicare și transport

Gao Yumin, director general adjunct al Micro Technology Co., Ltd. a prezentat exemplele tipice de aplicare și experiența sistemului de instalare și monitorizare a macaralelor mari.

Director general adjunct al Micro Technology Co., Ltd.