Cârlig de portar montat pe șine

Cârlig de portar montat pe șine

Crane de portar montate pe șenile Descriere Crane portante pentru porturi (macarale RMG) sunt utilizate în principal pentru încărcarea, descărcarea, deplasarea și stivuirea containerelor în câmpurile de transbordare a căilor ferate și în depozitele mari de containere. Acesta este constituit de grinzi principale, rigide și flexibile outriggers, cărucior de călătorie ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Cârlig de portar montat pe șine


Descriere

Mecanismul portant pentru macarale (macara RMG) este utilizat în principal pentru încărcarea, descărcarea, deplasarea și stivuirea containerelor în câmpurile de transbordare feroviară și în depozitele mari de containere. Se compune din grinzi principale, rigle și flexibile, cărucioare, mecanism de ridicare, mecanism de acționare a macaralei, sistem electric și cabină de acționare.

Această macara portantă pentru containere montat pe șine poate fi de 3 tipuri bazate pe tipul de operare din șantierele de depozitare: ale căror grinzi se deplasează în direcția unei singure rampe, se numește macara unică de consolă și în direcția dublului se numește macara dublă de consolă și ale cărei grinzi nu se ajunge la outreach este numit macara non-consola. Utilizatorii pot alege diferite tipuri în funcție de diferitele cerințe ale șantierelor, de depozitare și de transportul containerelor și vehiculelor (camioane sau vehicule feroviare).


Caracteristici

1. Viteza de ridicare scăzută din cauza înălțimii reduse de ridicare. Viteza de deplasare ridicată a macaralei se potrivește cu cerința productivității șantierelor de depozitare cu containere lungi. Dispozitivul de împrăștiere ar trece peste cel de-al patrulea / celui de-al cincilea strat de rezervor atunci când stiva de recipiente este de trei / patru straturi, iar înălțimea de ridicare depinde de cerințele șantierelor de depozitare

2. Viteza de deplasare a căruciorului depinde de deschiderea și distanța de deplasare a ambelor părți ale podului. În cazul distanței de deschidere și a distanței de expansiune este scurt, viteza de deplasare mai mică a căruciorului și productivitatea este recomandabilă; în caz contrar, viteza de deplasare a căruciorului ar putea crește în mod corespunzător pentru a satisface cerințele de productivitate.

Atunci când intervalul este de peste 40 de metri, mecanismul macaralei se deplasează cu viteză ridicată, iar ambele laturi ale bandajelor se vor abate datorită faptului că traversarea pe fiecare parte este diferită. Deci, există un stabilizator echipat pe această macara și sistemul electric ar păstra ambele laturi ale mecanismelor de deplasare sincrone.

4. Sistemul electric de comandă a sistemului de acționare adoptă sistemul de comandă AC sau DC de reglare a vitezei tiristorului pentru a satisface nevoia ridicată și a realiza o performanță mai bună a reglării și controlului vitezei. Sau adoptă sistemul convențional de reglare a vitezei curenților turbionari cu curent alternativ AC și sistemul de control al tensiunii și reglajului vitezei AC de stator.

O frânare electrică echipată cu sistem de comandă AC sau DC de reglare a vitezei turației sau sistem de control al tensiunii și reglajului de viteză al statorului AC este de obicei utilizat ca sistem de control electric al unui mecanism de deplasare a macaralei de mare viteză. Sistemul de reglare a vitezei curenților turbionari cu curent turbionar AC, care depinde de frânele pentru a opri mecanismele de deplasare, ar trebui evitat pentru a preveni impactul imens asupra macaralei întregi.


Specificație


Specificatii tehnice

Capacitatea de ridicare (t)

35

40,5

Span (m)

30

22

Înălțimea de ridicare (m)

16

12.3

Datoria muncii

A6

A7

Modelul containerelor

20'40'45 '

Viteză (m / min)

Ridicarea

0 ~ 10

10 ~ 18

Cărucior de călătorie

3.4 ~ 34

40

Crane de călătorie

2.9 ~ 29

45

Rotatie (r / min)

1,35

Rail recomandat

P43

QU70

Putere

3 faze, AC, 380V, 50Hz


Anchetă