Lucruri de a acorda atenție la instalarea unui lanț electric

- Aug 04, 2018 -

201631884622479.jpg

Performanța lanțului de lanț electric este bună, fiabilitatea este ridicată, iar rata scăzută de eșec este un motiv important pentru majoritatea oamenilor de a-l alege. Performanța ridicată poate asigura eficiența și siguranța lanțului electric în timpul funcționării, dar înainte de prima utilizare a dispozitivului electric de ridicare a lanțurilor, există o mulțime de considerații pentru etapele de instalare care necesită atenția dumneavoastră.

În primul rând, În primul rând, instalarea lanțului electric trebuie să instaleze prima cutie de lanț.

În al doilea rând, conectați cablul de alimentare.

Când conectați cablul de alimentare, alimentarea trebuie oprită în prealabil. În același timp, firul de împământare trebuie să fie bine împământat, în caz contrar, operatorul poate simți șocul electric atunci când atingeți dispozitivul de ridicare sau orice parte a lanțului.

În al treilea rând, pentru a lubrifia lanțul de sarcină al dispozitivului electric de ridicare a lanțului
Gradul de lubrifiere al lanțului este un factor important care afectează durata de viață a lanțului de sarcină. Lubrifiați lanțul de sarcină într-o manieră eficientă și eficientă pentru a asigura o durată de viață eficientă a lanțului.


În al patrulea rând, verificați dispunerea lanțului

Pentru lanțurile electrice cu lanțuri multiple, asigurați-vă că rama cârligului inferior nu este rotită. Dacă este răsturnat, întoarceți-l la starea sa normală și asigurați-vă că îmbinările de lipire ale lanțului sunt aliniate. Nu atârnați niciodată încărcătura pe un dispozitiv de ridicare înfășurat în lanț.


În cele din urmă, verificați tensiunea de lucru
Deoarece dispozitivul electric de ridicare a lanțului este livrat din fabrică la o tensiune specificată de utilizator sau la o tensiune mai mare (numai pentru tensiunea dublă), cum ar fi 230 / 460V, verificați cablajul și confirmați că tensiunea de alimentare este îndeplinită. Dacă nu, consultați instrucțiunile pentru ao corecta pentru a îndeplini cerințele de tensiune de operare cerută.


Sugestii: Montați lanțul de ridicare electric. Dacă funcționează sub tensiune necorespunzătoare, poate provoca deteriorarea gravă a lanțului electric. Pentru a împiedica acest lucru, trebuie să vă asigurați că cablarea respectă cerințele sursei de alimentare necesare.