Despre noi


1.png

Henan Yuntian Crane Co, Ltd. localizat în orașul natal al macaralei din China (care acoperă mai mult de 2/3 piața macaralelor din China), cuprinzând numeroase elite de macara cu experiență, include inginerii și știm cum să controlam calitatea macaralei strict pentru dvs., astfel încât am putea furniza dvs. macara de top industrie de calitate cu cel mai bun pret. În plus, vă putem furniza proiectul turn-key care include instalarea, punerea în funcțiune și așa mai departe, dacă aveți nevoie.


Va putem furniza toate tipurile de macarale industriale de la 0.25 tone la 900 tone, trece GB / T 19001-2000 idt ISO 9001: 2000, GB / T 24001-2004 idt ISO 14001: 2004, GB / T 28001-2001, OHSAS 18001: 1999, CE, GOST, SGS, TUV, BV și așa mai departe. Ne-am exportat macaralele în Australia, Bangladesh, Irak, Pakistan, Filipine, SUA, Egipt, Peru, India, Turkmenistan, Singapore, Etiopia, Africa de Sud, Camerun, Uruguay, Bahrain, Thailanda, Kazahstan, Germania, Sultan, Chile, Oman, România, Malaezia, Armenia, Iordania, Rusia, Swaziland, Qatar, în total, peste 100 de țări, au primit confirmare bună și au fost binevenite de la acestea, iar noi suntem tot mai mulți experți în exportul de macarale acum. noi intotdeauna luam principiul "cu cat este mai mare creditul nostru, cu atat compania noastra va fi mai puternica". Și tratați fiecare client sincer. Vom fi foarte bucuroși să vă împrietenim cu voi din toată lumea și sperăm să stabiliți o bună cooperare pe termen lung cu serviciul "rapid, de încredere și de înaltă calitate"!


De ce să ne alegeți


2.png

Suntem diferențiate de rețeaua noastră de furnizori, care ne permite să fim mai rentabili. Oferim un produs de calitate și de încredere și suntem în măsură să garantăm disponibilitatea pieselor pe termen lung. Având peste 35 de ani de experiență în cadrul industriei și acționând ca lider de domeniu pentru export, avem o urmărire a clienților fideli și oferim servicii personalizate. Avem o echipă imensă și profesională care lucrează la export, inclusiv echipa de vânzări, echipa de tehnologie, echipa de documentare, echipa de transport maritim care va asigura un serviciu de top.Cultură corporatistă


3.png


Practic; Sincer; Responsabil; Recunoscător; drept; Pasional. CORE Creați tot mai mulți oameni pentru a avea succes.

METODE DE LUCRU

Profesie + Concentrație + Circumspecție + Încredere + Răbdare + perseverență + Determinare.

WOLVES SPIRIT

Cooperare + Unitate + Răbdare + Sălbatică + Totul afară.


Fabrica noastraCertificatul nostru


Echipament de productie

INSTALARE


5.png


Putem aranja inginerul nostru la fabrica dvs. pentru a supraveghea instalarea, punerea în funcțiune. Serviciul de instalare este disponibil pentru fiecare articol pe care îl vindem. Tehnicienii experimentați și calificați instalează macarale și accesorii la dispoziția clienților noștri. O gamă de accesorii, cum ar fi sistemele de comandă de la distanță și dispozitivul de control al vitezei variabile și așa mai departe, este, de asemenea, disponibilă. De asemenea, putem oferi un proiect la cheie. Avem echipa de instalare profesionala si experienta bogata de instalare in strainatate. O dată cerută, cele mai bune soluții de instalare vor fi recomandate în timp. Serviciul de instalare este disponibil în întreaga lume.


INSTRUIRE


6.png


Operatorii dvs. știu semnalele de oprire de urgență, cantitatea de greutate pe care o pot ridica în siguranță sau procedurile de închidere de urgență pentru macaralele dvs.? Instruirea în domeniul siguranței pentru operatorii de macara Accidentele de macara provoacă leziuni la locul de muncă pentru operatorii de macarale, lucrătorii de pe șantier și chiar și cei din apropiere. Majoritatea accidentelor de macara sunt cauzate de erori umane, ceea ce poate duce la riscuri de siguranta si la inconvenientele incontrolabile ale macaralelor. Accidentele pot fi minimizate sau prevenite prin instruirea adecvată și utilizarea macaralelor. Cursurile extinse de instruire a utilizatorilor și de siguranță a macaralelor sunt principala prioritate pentru noi. Oferim instruire specializată și instrucțiuni specializate nu numai pentru tehnicienii și inspectorii noștri, ci și pentru operatorii de macarale. Noi personalizăm și precizați cerințele de pregătire pentru echipamentele de ridicare. Oferim un pachet de asistență totală, care vizează să adauge valoare forței de muncă și să crească gradul de conștientizare a siguranței la locul de muncă. Combinăm toate cerințele de antrenament, de la antrenamentul operatorului de macarale de bază la unul personalizat. Vă informează operatorii despre semnalele de oprire de urgență, cantitatea de greutate pe care o pot ridica în siguranță sau procedurile de închidere de urgență pentru macarale? Instruire de siguranță pentru operatorii de macara


FAQ


1.Ați exportat vreodată macaraua în țara noastră?

Ne-am exportat macara noastră în mai mult de 95 de țări, pls găsi cu amabilitate detalii în expediere

2. Ce industrii servesc?

Noi servim multe industrii, inclusiv Mașini, Metalurgie, Energie electrică, Căi ferate, Conservarea apei, Port, Aviație, Militar, Auto, Construcții navale, Petrol, chimice, Tabulare, cărbune, Fabricatori de oțel, beton pre-turnate, Depozite oțel, marmură și piatră alt domeniu.

3. Ce zone folosiți?

Avem o piață foarte mare pe piața locală din China, în același timp, ne-am export de macara noastră în întreaga lume, includ Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord, America de Sud și așa mai departe. Total peste 100 de țări din întreaga lume.

4.Ce tipuri de macarale pe care le furnizați?

Suntem un furnizor de frunte de macarale suspendate și putem oferi trei tipuri diferite, inclusiv macaraua de susținere a unei singure grinzi, macaraua unică a grinzii și macara dublă.

5. Ce macarale sunt cele mai potrivite pentru exterior?

Gama de macarale tip portal este adesea cea mai potrivită pentru lucrul în aer liber. Există două tipuri - macara portantă unică și gratar dublu.

6.Ce certificat internațional face macaraua ta?

Macara noastră a trecut CE, ISO, GOST, SGS, TUV, BV și așa mai departe.

7.Aveți un agent local în țara noastră?

Avem un agent în Bangladesh, Uruguay, India, Africa de Sud, Arabia Saudită și așa mai departe, în același timp dezvoltăm un agent mai mult peste tot în lume. Bine ați venit vă alăturați-ne pentru a cheltui pe piața macaralei și pentru a construi o colaborare pe termen lung

8.Care este cea mai buna macara pentru nevoile mele?

Avem o gamă largă de macarale de calitate și accesorii, inclusiv macarale suspendate, macarale portante, Macarale Jib, Electrice de ridicare și produse conexe. De asemenea, am avantajat produs utilizat în industrie specială, cum ar fi Macara de turnare, Macara macara, Macara de macara utilizate în moara de otel, Și Faceți clic pe link-urile de mai sus pentru a vă duce la pagina de produs specifice. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

9.Dacă puteți furniza suporturi tehnice sau piese de schimb în timp când macaraua a izbucnit?

În orice moment, asistența tehnică gratuită online ar putea fi disponibilă; am putea aranja, de asemenea, inginerul nostru la fabrica dumneavoastră, după caz. Putem livra gratuit parsul de rezervă în perioada de garanție și se percepe taxă pe prețul costului când garanția este nevalidă.